• faatatau ia tatou

Exchange Cooperation Win-win丨 Polofesa Zhou Rong mai le Guangdong Nanshan Pharmaceutical Innovation Research Institute na asiasi mai i la matou kamupani e saili atinae fou o le galulue faatasi i le soifua maloloina o le manava.

I le aoauli o Tesema 3, 2021, Dr. Zhou Rong, Peresitene o Guangdong Nanshan Pharmaceutical Innovation Research Institute, ma lana 'au na asiasi atu i le ofisa autu o le HBN ma LEEYO mo asiasiga ma fefaʻasoaʻiga.

malo-manumalo-(12)
malo-manumalo-(11)

I le taimi o le fonotaga, na faia ai e itu e lua ni talanoaga loloto e uiga i "tekinolosi fou mo le manava soifua maloloina ma a latou suiga o talosaga", ma ausia se maliega i luga o le loloto o le galulue faatasi i le faalauiloaina o le "ea maloloina" tekinolosi fou e taulai atu i le "pulea o le manava manava"

malo-manumalo-(9)
malo-manumalo-(10)

E ala i le asiasiga i luga ole laiga ma asiasiga, na faailoa mai ai e Dr. Zhou Rong ma tagata atamamai le maualuga o le amanaiaina o tekinolosi, oloa ma pulega a LEEYO.

malo-manumalo-(2)
malo-manumalo-(6)

I le fonotaga faafesuiaiga, Dr. Zhou Rong talitonu ina ua uma le aafiaga o le faamai fou o le pale, o le manaoga o tagata mo le tulaga o le ea i le fale ua faateleina ma sili atu ona malosi, lea ua taitai atu ai i le tele o faamoemoega i le maketi mo oloa faamamaina o le ea ma fa'amama fa'ata'otoga e fetaui ma mana'oga o le soifua maloloina lautele.

malo-manumalo-(7)
malo-manumalo-(8)

Faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le soifua maloloina, e le gata ina manaʻomia e le faʻamamaina o le ea le faʻaleleia o le lelei o le ea o le siosiomaga o le fale, ae manaʻomia foi le foia o faʻafitauli o le soifua maloloina o le manava.Ma "tekinolosi fou", "suʻesuʻega fou ma atinaʻe", ma "oloa fou" ua avea ma ki i le tatalaina o faʻaaliga fou faʻaoga mo le soifua maloloina o le manava.

malo-manumalo-(1)
malo-manumalo-(4)

E faavae i luga o le malamalama masani o tagata uma, na matou filifili e faʻatutu faʻatasi se tekonolosi fou ma le faʻaogaina o suʻesuʻega.I luga o le faʻavae o le lelei o loʻo i ai nei o itu uma e lua, faʻapipiʻi punaoa faʻapitoa faʻapitoa, i tulaga tau aʻoaʻoga, faʻapitoa ma oloa, faʻataʻitaʻiga faʻamaoniga ma suʻesuʻega fou ma atinaʻe mo faʻailoga autu o le "pulea le manava manava", ina ia faʻavaeina se sili atu atoatoa ma sili atu faʻasaienisi O le fofo faʻatulagaina o le "ea maloloina e puipuia le manava" o le a taʻitaʻia ai le atinaʻeina o pisinisi faʻatasi.

malo-manumalo-(3)
malo-manumalo-(3)
malo-manumalo-(5)

I le lumanaʻi, o le a tatou ausia le atinaʻe fou i oloa, tekinolosi ma alamanuia, ma o le a faʻaauau pea ona avea i tatou ma tagata atamamai i togafitiga o le ea, saunia saogalemu, soifua maloloina ma le ea fou mo tagata uma ma faia le lalolagi o se nofoaga sili atu.


Taimi meli: Mati-16-2022