• faatatau ia tatou

Fa'aletonu le manava ile taumalulu?O a mea e aafia ai lo tatou soifua maloloina?

O le televave o le alualu i luma o alamanuia ma le taulaga ua i ai se aafiaga loloto i le siosiomaga o le lalolagi, matulaga lelei o le eaua taulamua nei i popolega tau le siosiomaga.E tusa ai ma faʻamaumauga lata mai, ua iloa ai o le tele o taulaga i totonu o lo tatou atunuʻu ua sili atu i tulaga faʻale-atunuu moPM2.5, o se mea filogia ua fesoʻotaʻi ma faʻafitauli eseese o le soifua maloloina.

https://www.leeyoroto.com/c9-high-performance-filtration-system-in-a-compact-and-refined-space-product/

O lenei faʻamatalaga mataʻutia e mafua ai se lamatiaga tele o le soifua maloloina i o tatou tagatanuu, aemaise lava i latou e faʻaalu le tele o latou taimi i totonu.Aemaise lava i masina o le taumalulu e masani ona faʻamaufaʻailogaina fale ona o le malulu o le tau, o le faʻaleagaina o le ea i totonu e avea ma faʻafitauli matuia.Ona o le le lava o le ea ma le tele o mea eleelea i totonu, e masani ona lagona e tagata le vaivai, niniva, ma faafitauli o le manava e pei o le sela.O le mea lea, o le fa'aogaina o le fa'amama ea e tula'i mai ose fofo taua mo le fa'atumauina o le ea fou i totonu i lenei vaitau malulu.

E taua le malamalama i mafua'aga eseese e tatau ai ona fa'aogaina se fa'amama ea i le vaitau o le taumalulu.

  • O le tulaga lelei o le ea i nisi o itulagi ua atili leaga ona e oo lava i le malulu o le tau, o loʻo tumau pea tulaga o le asu, lea na mafua ai ona maualuga le maualuga o meaʻai pei o lePM2.5 ma le PM10.
  • Fa'atapula'aina le ea i totonu: O le fa'atapula'aina o le ea i totonu e mafua mai i fale tapuni i latou lava i le taumalulu e mafai ona fa'atupuina ai se fa'aletonu tele i le lelei o le ea ona o le le mafai ona fa'amama lelei i fafo mea filogia ma mea leaga.
  • Fa'ateleina ma'i manava: A'o o'o mai le tau malulu, o lo'o fa'atupula'ia le tele o fa'ama'i manava e feso'ota'i vavalalata ma le lelei o le ea.E mafai ona fesoasoani lelei le fa'amamaina o le ea e aveese siama leaga ma siama mai le ea i totonu, ma puipuia ai ia fa'ama'i mai le fa'aalia muamua.

1. Fa'amama ea, o se masini fou, e faia se sao taua i le aveeseina o mea leaga mai le ea, faʻamautinoaina se siosiomaga mama ma saogalemu i totonu mo i latou o loʻo nonofo i totonu o le potu poʻo le fale o loʻo tuʻuina ai le faʻamamā.

2. E ala i le faʻaumatiaina o mea e pei o le pefu, poleni, ma le fagafao fagafao e mafai ona faʻafefe ai le manava, e mafai e mea faʻamama ea ona fesoasoani e faʻaitiitia le tele o taimi ma le ogaoga o faʻamaʻi ma faʻafitauli manava.

3. I le lalolagi i aso nei, e masani lava ona vaaia le tele o tagata o loʻo faʻaogaina le faʻamamaina o le ea e faʻaogaina ai le HEPA faamama.O filiga a le HEPA ua lauiloa mo o latou tomai fa'apitoa e maileia ai ni vaega laiti e ono afaina ai lou soifua maloloina, ma avea ai ma auala aoga e fa'amama ai lou ea i totonu.

4. I le faaopoopo atu i le faamamaina o mea filogia, e mafai foi e le faamamaina ona aveese lelei le manogi e le manaomia, asu, ma isi asu leaga mai le ea, ma maua ai se siosiomaga e sili atu ona manava ma manaia.

5. O nisi fa'aonaponeifa'amama ea ua mamanuina faapitoa e tetee atu ai i le salalau atu o siama ma siama i luga o le ea, e ofoina atu se auaunaga sili ona aoga ma puipuia mo i latou ua faaletonu le puipuiga o le tino, e pei o i latou o loo mafatia i maʻi manava manava, po o i latou ua faia togafitiga faafomaʻi ua vaivai ai o latou tino. faiga puipuia.

https://www.leeyoroto.com/c10-lighteasy-personal-air-purifier-product/

6. E ala i le faʻaleleia atili o le lelei o le ea e te manavaina faʻatasi ai ma le fesoasoani a le faʻamamaina o le ea, e le gata e mafai ona latou fesoasoani e faʻamamaina le ea o loʻo e manavaina, ae e mafai foi ona latou saofagā i le moe lelei, faʻateleina le malosi, ma faʻaleleia atili le soifua maloloina. ma le soifua manuia.

7. I le fa'ai'uga, o fa'amama ea e le na'o se tupe fa'aalu aoga i lou soifua maloloina, ae o se fofo aoga foi mo le tausia o se siosiomaga ola mama ma maloloina.

I le faaiuga, mafaufau i le taua o le tausia lelei o le ea i totonu i masina o le taumalulu, e fautuaina e teu faʻafaigaluega i totonu o se ea faʻamamaina.E ala i le filifilia o se faʻataʻitaʻiga faʻalagolago, e mafai ona e maua le filemu o le mafaufau o loʻo faʻamamaina lelei lau ea.Manatua ia mautinoa foi o lo'o suia i taimi uma pusa fa'amama e fa'aumiumi ai le lelei ma le umi o le fa'amama o le ea.

E faʻafeiloaʻi oe e faʻafesoʻotaʻi i matou i soʻo se taimi, e mafai e la matou kamupani ona tuʻuina atu faʻapolofesa faʻamama ea sapalai ma faʻatauga fou solutions.Our kamupani o se faʻalapotopotoga faʻapisinisi faʻapitoa faʻapitoa e tuʻufaʻatasia i mea faigaluega a le fale ma le puleaina o filifili, aʻo faʻaauau pea ona atiaʻe pisinisi faʻatau oloa fou ma faʻasalalauga tuaoi. pisinisi.


Taimi meli: Tes-21-2023